centrumpersoneel

Uitzenden

Wij bieden een ongeëvenaarde service en expertise op het gebied van uitzenden. Als gerenommeerd uitzendbureau begrijpen we de dynamiek van de arbeidsmarkt en zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen voor zowel werkgevers als werknemers.

De juiste medewerkers zijn cruciaal voor het succes van een bedrijf

Centrum Personeel is gespecialiseerd in het uitzenden van personeel in heel Nederland. Een uitzendkracht heeft een contract bij een uitzendbureau en gaat flexibel aan de slag bij een werkgever. Het inhuren van een uitzendkracht is ideaal voor als je tijdelijk personeel nodig hebt en niet iemand voor een vaste tijd wilt aannemen. Wij selecteren medewerkers die passen binnen het bedrijf en goed aansluiten bij jouw wensen.

1

Snel en efficiënt

Wij zijn gericht op het snel en efficiënt koppelen van kandidaten aan passende banen. Voor zowel werknemer als werkgever is het belangrijk om de juiste match te vinden. Ons team zorgt ervoor dat er enkel kandidaten worden geselecteerd die passen binnen het bedrijf.

2

Maatwerkoplossingen

Elk bedrijf en elke kandidaat is uniek, daarom bieden we altijd maatwerkoplossingen. We vinden persoonlijk contact erg belangrijk zodat we inzicht kunnen krijgen in de specifieke behoeften. Op basis hiervan selecteren we geschikte kandidaten.

3

Volledige ontzorging

Centrum Personeel biedt een volledige ontzorging voor organisaties. We nemen de gehele werving en selectie uit handen en ook na plaatsing bieden we ondersteuning om ervoor te zorgen dat zowel werkgevers als werknemers tevreden zijn.

Ontvang vacatures direct in je mailbox