centrumpersoneel

Over ons

Centrum Personeel is een uitzendbureau voor iedereen. We vinden het belangrijk dat jouw baan je energie geeft en dat je iedere dag met een glimlach naar je werk vertrekt. Daarom helpen we je met het vinden van een baan in jouw vakgebied die echt bij je past.

Over ons

We bieden personeelsoplossingen voor verschillende factoren: van de bouw- tot schoonmaaksector. Of je nu fulltime of parttime aan het werk wilt: er zijn altijd mogelijkheden.

Ben je benieuwd welke vacatures bij jou passen? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste match. Op deze manier helpen we werknemer en werkgever bij het realiseren van persoonlijke doelen.

1

Perfecte match

Een perfecte match betekent dat jij je vaardigheden optimaal kunt benutten en kunt groeien en ontwikkelen binnen een bedrijf. Wij helpen je bij het vinden van een rol die goed bij je vaardigheden en passies past.

2

Positieve werkomgeving

Een positieve werkomgeving is belangrijk voor je algehele welzijn. Het zorgt ervoor dat je met plezier naar je werk gaat. Wanneer je gaat werken via Centrum Personeel garanderen we een veilige werkcultuur.

3

Genieten van je werk

Wanneer je oprecht blij bent met je werk heeft dit niet alleen invloed op je productiviteit, maar ook op je algehele welzijn. Wij helpen je bij het vinden van een baan in de sector waar je echt tevreden mee bent.

Maak kennis met ons team

Ons team helpt je graag bij het vinden van je droombaan. Of dit nu fulltime, parttime of een bijbaan is: wij leveren de beste resultaten voor al onze klanten.

Ontvang vacatures direct in je mailbox