centrumpersoneel

Missie & visie

Centrum Personeel helpt je bij het vinden van de geschikte baan in jouw werkveld. Of het nu gaat om productiewerk, werken in de bouw of heel iets anders: wij zetten ons in voor jou!

Waar staat Centrum Personeel voor?

Centrum Personeel is een landelijk uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van op maat gemaakte personeelsoplossingen. Wij verbinden talent met mogelijkheden; overal in het land.

Ons uitzendteam doet zijn uiterste best om de juiste baan voor iedereen te vinden; de baan waar je met een glimlach naar toe gaat.

We geloven in het creëren van duurzame relaties en zetten ons dagelijks in om de juiste match te vinden tussen werkgever en werknemer.

1

Banen voor iedereen

We vinden diversiteit op de werkvloer belangrijk en daarom werken we hard om vacatures beschikbaar te stellen die passen bij verschillende vaardigheden en ambities. Zo krijgt iedereen de kans om de perfecte baan te vinden.

2

Maatwerkoplossingen

Geen enkele kandidaat of organisatie is hetzelfde. Daarom biedt Centrum Personeel maatwerkoplossingen die afgestemd zijn op zowel de werkzoekende als het bedrijf dat nieuwe werknemers zoekt.

3

Altijd persoonlijk contact

Bij Centrum Personeel is persoonlijk contact nog altijd belangrijk. Door jou te leren kennen, kunnen we de best mogelijke baan selecteren. Ons team is altijd bereikbaar en helpt je graag bij het vinden van passende functies.

Ontvang vacatures direct in je mailbox